Skip to main content
Gemaakt op:
12 oktober 2021

Aantal:
  • 1533 x gelezen

onderwerp:

All images and videos are copyright:
© LDB Production | 2005

Auteursrecht:
Levin den Boer

Jordy Graat trekt er nog wat stoelen bij!

Bijschrift: We hebben de hele foto bewerkt. Stoel toegevoegd met touw eromheen. Theatervloer gemaakt met in de achtergrond het theater. Wat stof en licht effecten om zo tot een geheel te komen.

In opdracht voor Jordy Graat zijn nieuwe theatershow 'Jordy Draait Door' hebben we snel nog even een extra beeld gemaakt.

VELDHOVEN - Onderweg naar het theater om daar Jordy te gaan fotograferen op deze natte druilige dag stonden we alleen maar in de file file en nog eens file. Eenmaal bij het theater eindelijk wilden we onze spullen uitladen.... en de GROOTSTE NACHTMERRIE van elke fotograaf werd voor mij nu werkelijkheid.... Al mijn camera spullen lagen niet achterin de auto... HOE DAN!!!
Wat bleek! Onze beiden auto's stonden op onze oprit. Terwijl mijn vriendin haar autosleutels ging halen binnen in huis doe ik geheel automatisch (pure gewoonte door alle jaren heen) mijn camera spullen in mijn eigen auto laden. Vervolgens komt Nicole terug met haar sleutels en stapten we met z'n allen in haar auto en gingen we naar Veldhoven, totaaaaal niet meer gedacht van, oh wacht de spullen moeten in deze auto ipv in die van mij.Daar stonden we dan!
In de regen bij het theater zonder enige camera spullen. Maar ja we hadden alleen nu de ruimte om iets te kunnen fotograferen op dit korte termijn. Dus ik stelde voor om met mijn iPhone 12 Max Pro maar wat shots te gaan maken. Gelukkig stemde Jordy hier ook mee in, want dan hebben we in ieder geval wel iets.
Na wat grappige shots en toch wat lol nog hadden we dan onze foto's gemaakt. Gelukkig kan de iPhone 12 Max Pro ook in RAW fotograferen.

Even Photoshoppen
Bij terugkomst gelijk de iPhone foto's ingeladen in Lightroom om te zien of ik er iets mee kon. Gelukkig ging het wel. En worden de beelden voor socialmedia gebruikt en niet voor drukwerk. Dus ben ik aan de slag gegaan met de foto's. En zoals jullie hierboven al hebben kunnen zien is er uiteindelijk toch wel weer iets grappigs uitgekomen. Maar voortaan check ik dus nu 2x de kofferbak of echt alles wel in de juiste auto ligt.

Ben je benieuwd naar de show, klik dan snel op www.jordydraaitdoor.nl er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.