Skip to main content
Gemaakt op:
14 mei 2023

Aantal:
  • 1592 x gelezen

onderwerp:

All images and videos are copyright:
© LDB Production | 2005

Auteursrecht:
Levin den Boer

Lekker van Streek - Tour de Boer

LEKKER VAN STREEK - Tour de Boer

Deze serie op Omroep Brabant bestaat al enkele seizoenen. Maar dit seizoen mocht de schop erin en hebben ze gekozen voor een andere producent. En dit keer waren wij de gelukkigen. LDB Production heeft alles even onder de loep genomen. Zo hebben wij het logo opnieuw ontworpen, deze gehele setting en insteek van het programma aangepast. En alle visuals in het programma zelf zijn ook door ons ontworpen en gevisualiseerd.

Wat een geweldige productie hebben wij mogen maken voor Omroep Brabant. De afgelopen maanden waren zeer druk met het draaien (filmdagen) op diversen locaties in Brabant en bij de boeren zelf op hun bedrijf. Chefkok Danny Jansen gaat op de fiets namelijk een fietsroute door Brabant maken. Deze routes zijn uitgezet door Visit Brabant. Onderweg komt Danny mooie streekproducten tegen die hij soms mee neemt en soms door de boer liet bezorgen in onze kookstudio. 

In de kookstudio die dankzij 'Kookstudio De Hooiberg' ter beschikking is gesteld hebben we dan ook alle negen afleveringen kunnen en mogen opnemen met de boeren. Dit waren intensieve draaidagen maar oh zo leuk en gezellig. Van allerlei producten kwamen aan bod. Van Aardbeien tot Asperges en van Brood tot Kip. 

Op dit moment zijn wij nog bezig met de laatste vijf afleveren. Want elke dinsdag om 17:15 uur op Omroep Brabant worden deze uitgezonden. En voor wie alles nog eens terug wilt kijken is er de nieuwe Omroep Brabant+ app. Deze app kun je downloaden op je smart tv, tablet of smartphone. Zo kun je alle programma's van Omroep Brabant op uw gemak terug kijken en zonder reclame. Hoe geweldig is dat.

Wil je meer weten over Lekker van Streek, kijk dan even op de website van Omroep Brabant. Hier vind je alle recepten en ook de fietsroutes die Chefkok Danny heeft gefietst.