Skip to main content
Gemaakt op:
07 oktober 2022

Aantal:
  • 1972 x gelezen

onderwerp:

All images and videos are copyright:
© LDB Production | 2005

Auteursrecht:
Levin den Boer

WINNAARS GOUDEN TELEVIZIER RING 2022

AMSTERDRAM - In Theater Carré heeft het programma 'Even tot Hier' van Niels van der Laan en Jeroen Woe de Gouden Televizier Ring 2022 gewonnen. 

Wat een gezellige en bijzondere avond was het weer. Vergeleken met vorig jaar toen we nog maar met 6 fotografen stonden ivm corona en afstand houden. Stonden we deze avond weer gewoon heerlijk met een volle bak fotografen.

Blauwe Loper met Edwin Smulders
Blauwe Loper met Famke
Blauwe Loper met de presentators
Blauwe Loper met Edwin Smulders
We staan klaar om de winnaar te fotograferen

En alle andere media ploegen zoals SBS6 Shownieuws, RTL Boulevard en velen meer. Weer een drukte van jewelste. Echter was het eten dit jaar wel erg slecht helaas. Het waren dure hapjes, niks mis mee, maar als je uren aan de loper staat te werken heb je wel zin in gewoon even een stevige hap eten. Het kan zo makkelijk, maak gewoon een grote bak boerenkool desnoods met een worst voor iedereen. Lekker makkelijk en snel. Maar wie weet het is elk jaar weer een verrassing wat we eventueel te eten krijgen.

Voor de mensen die dit even niet snappen. Wij fotografen en filmploegen staan om 18:00 uur aan de rode loper. Deze begint rond 18:30 uur langzaam vol te lopen. Wij staan op één en dezelfde plek voor de komende 2 uur. Natuurlijk fotograferen we elke bn'er die langs komt. Deze avond heb ik in totaal alleen op de rode loper 2885 foto's geschoten (deze worden allemaal één voor één nagekeken en de beste behouden we). Na de loper moeten wij naar de perskamer binnen Carré. Hier kunnen we dan direct de foto's bewerken want uiteraard moet dit zo snel mogelijk doorgestuurd worden naar diversen redacties en media bedrijven. Deze avond werkte ik voor ANP Nederland, zie hier mijn foto's: https://www.anpfoto.nl//search.pp?eventid=6524066

Rond kwart voor tien worden wij allemaal verzameld en gaan wij naar de zaal via de zij-ingang. Hier worden wij tegengehouden totdat de vloermanager van de tv uitzending ons een 'go' geeft dat wij de vloer op mogen. Dit is altijd duwen en trekken om de beste plek te pakken zodat jij de foto's kunt maken tussen ongeveer 15 fotografen en meerdere filmploegen. Wat ik jammer vond dit jaar was dat er weinig emotie in de winnaars zaten. Dit tot in tegenstelling van andere jaren. Zie hier foto's van voorgaande jaren.

Des ondanks dit alles hebben we uiteraard wel weer genoten van al het moois wat we hebben mogen fotograferen. Ik zou zeggen op naar 2023.